Belevingsworkshop

Stelt het leven jou voor uitdagingen waarmee je maar blijft worstelen? Zet de eerste stap naar je nieuwe jij en bouw er zelf verder aan. Opgelet: intens en diepgaand!

Waarin herken jij je?

 • Je worstelt met innerlijke onrust en stress.
 • Je mist balans, bijvoorbeeld tussen werk en gezin.
 • Je vindt het dikwijls moeilijk om zaken los te laten.
 • Je voelt angst en merkt dat die jou soms meesleept.
 • Je slaapt moeilijk in (of door) en ligt vaak te piekeren.
 • Je ervaart wrijving in privé- of professionele relaties.
 • Je voelt dat iets niet klopt, maar ziet geen alternatief.
Ervaar jij een of meer van deze uitdagingen? Hoezeer je ook je best doet in je leven?

(Of juist omdat je zo je best doet?)

Dan is deze belevingsworkshop er voor jou.

In deze workshop ervaar je hoe je:

Opgebouwde spanning loslaat. Speelt met spannende situaties. Grip krijgt op stress. Bouwt aan een gezonder leven. Mentale beperkingen overwint. Je energie verhoogt met een doe-het-zelftechniek. Jezelf een mentale boost geeft. Leert verbinden met jezelf en anderen.
  Wat Stephan benoemt, vertaalt zich in passende, verhelderende puzzelstukjes. Hij maakt me bewust van wat ik was ‘vergeten’. Ik word daar stil van en voel me dankbaar met een glimlach op m’n gezicht. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen van zijn inzichten mogen genieten. Mensen met levensvragen en iedereen die er voor open staat om liefdevolle wijsheid te ontvangen.
  Carmen Litjens
  Stephan, een warme dankjewel voor mijn ervaring vanmorgen! Ze was zo belangrijk. Ik heb later veel gehuild vanuit de verbinding met mezelf. Ik voelde zoiets als: ‘Het was er heel mijn leven, waarom had ik het niet door? Het kind in mij wilde gewoon gezien worden en deed daar van alles voor. En vanmorgen zag ik haar, merkte ik haar op. Bedankt dat je me met deze ervaring hebt geholpen!
  Monica Ducu, business coach

Dit beloof ik jou:

Samen op reis

Avontuur na avontuur: er komt wat op je af tijdens deze workshop. Reken op een intense dag en meer balans, innerlijk welbevinden, verbinding en geluk.

Energiek en fris naar huis

Met verrassende oefeningen zet ik jou op weg naar jezelf en zet jij een nieuwe stip op je horizon. De eerste stap naar een nieuwe jij!

Thuis zelf verder bouwen

Ga na de belevingsworkshop aan de slag met eenvoudige tools. Stuk voor stuk bewezen en wetenschappelijk onderbouwd.

I practice what I preach

Ik heb grote dieptes en hoogtes gekend, tot ik op zoek ging naar mezelf en de antwoorden op levensvragen als: ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat doe ik hier?’ Ik vond (en vind) antwoorden die mijn leven binnenstebuiten keerden. Nu leef ik gecentreerd en dat wil ik jou graag laten ervaren. 

Ik nodig jou uit

Sluit aan bij de volgende workshop:
- Nader te bepalen. Neem gerust contact met me op voor ondersteuning.Twijfel je nog? Geef me een seintje

Jij nodigt mij uit

Een belevingsworkshop in jouw organisatie is steeds op maat van wat bij jullie leeft en past in de beschikbare tijd. Mogelijk in het Nederlands en Engels.

Vertel me wat jullie willen bereiken:
Bel +32 485 17 70 69 of