Recente klantverhalen

Psychologische fitness transformeert je leven, dat ervaren de mensen die ik begeleid. Lees even mee en laat je inspireren door hun verhalen.

Dit zeggen ze over mij:

Stephan is de ideale coach. Hij heeft de ruige kanten van het leven ervaren en koos ervoor om andere mensen te begeleiden in het verbeteren van hun leven. De vele strategieën en tools die hij zelf heeft aangewend, houdt hij voor jou paraat. Hij weet precies welke optie uit zijn repertoire hij best inzet om jou verder te helpen.

Diana Pennink

Stephan is een oprechte, intuïtieve coach. Hij ziet en spreekt uit wanneer je in je hoofd zit en meer mag voelen wat er speelt. Zijn coaching geeft jou de ruimte om jezelf te openen en te verkennen wat er naar boven wil komen. Een bijzonder waardevolle ervaring waarin alles er mag zijn! Na de coaching zullen de inzichten en kennis die je krijgt, diep blijven doorwerken en integreren.

Ashwin Ramadhin

In de coachingsessies nam Stephan me mee op een prachtige reis waarin we mijn angsten en bijhorende emoties verkenden. Sindsdien is mijn bewustzijn enorm gegroeid en zet ik veel sneller en gemakkelijker stappen vooruit. Het heeft mijn leven verrijkt.

Ilonca Bouts

Wat Stephan benoemt, vertaalt zich in passende, verhelderende puzzelstukjes. Hij maakt me bewust van wat ik was ‘vergeten’. Ik word daar stil van en voel me dankbaar met een glimlach op m’n gezicht. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen van zijn inzichten mogen genieten. Mensen met levensvragen en iedereen die er voor open staat om liefdevolle wijsheid te ontvangen.

Carmen Litjens

Je aanpak leek me interessant en constructief, al twijfelde ik even omdat het persoonlijk zou zijn. Het resultaat? Binnen enkele maanden maakte ik een carrièreswitch waarmee ik heel tevreden ben. Ik ben nu rustiger en bewuster, en verander gemakkelijker dingen vanuit acceptatie dan vanuit frustratie. Ik verwierf een vaardigheid die me laat zien en die ruimte doet ontstaan voor creatie. Ik sta sterker in mijn schoenen, gecentreerd.

Miels

Stephan’s verbluffende openheid, liefdevolle aandacht en voeten-op-de-grondattitude nodigen jou uit om alles naar de tafel te brengen. Zo is hij in staat om je authentieke zelf en kracht waar te nemen en in de spotlight te zetten. Het is heerlijk als hij jou ‘echt’ ziet en jou herinnert aan je unieke bijdrage in de wereld. Die magische momenten hebben een blijvende impact op je leven. Alsof een ideale moeder/vader jou aanmoedigt!

Diana Pennink

Na mijn sessie gisteren bij jou, spraken mijn partner en ik vandaag nog af. Ik voelde geen spanning en toen ze binnenkwam voelde ik meteen een heel nieuwe verbinding. Zo warm, zo liefdevol! Ik voel de liefde in mezelf en blijkbaar stroomt die bij haar ook weer. En van daaruit terug tussen ons. Magisch! Ik waardeer enorm wat je me hebt laten zien en vooral de manier waarop je coacht, omdat ik heb mogen "voelen". Dit neem ik mee!

Wim Lauwers

Stephan, een warme dankjewel voor mijn ervaring vanmorgen! Ze was zo belangrijk. Ik heb later veel gehuild vanuit de verbinding met mezelf. Ik voelde zoiets als: ‘Het was er heel mijn leven, waarom had ik het niet door? Het kind in mij wilde gewoon gezien worden en deed daar van alles voor. En vanmorgen zag ik haar, merkte ik haar op. Bedankt dat je me met deze ervaring hebt geholpen!

Monica Ducu, business coach

Vanaf de eerste sessie met Stephan voelde ik een sterke shift en diepere verbinding met mijn hogere zelf. Ik identificeerde me meer met mijn emoties en slaagde er daardoor in om blokkades op te heffen. Ook begeleidde hij me naar een diepere verbinding tijdens mijn meditaties, wat hielp bij het opruimen van emotionele blokkades. Ik raad Stephan van harte aan voor zijn krachtige sessies en unieke aanpak!

Rubi Sethi

En nu is het aan jou…

Wil jij ook gecentreerd leven? Het beste van jezelf ervaren? Verken het transformatietraject of neem deel aan een belevingsworkshop.

Nog vragen of twijfels?