Mijn levensverhaal

Mijn verhaal leest als een bergtocht. Eerst diep naar beneden, dan steil naar boven. Ik nam mijn leven in handen en transformeerde mezelf tot wie ik nu ben.

Mijn leven, deel één

Onderdrukte jeugd. Harde vader. Vaak verhuisd, o.m. van Nederland naar België. Een jaar verslaafd aan drugs toen ik 18 was. Heel diep gegaan, school verlaten, persoonlijkheid weg.

Beginnen werken in IT. Verschillende depressies, PTSD, verslaafd aan alcohol, gaming, enz. Antidepressiva, besluiteloosheid, ongelukkige relatie, burn-out, reflux, medicatie, verdoving. Chronische sinusitis, slaaptrauma, slaapmedicatie. Veel angst en boosheid.

Scheiding. Enkele maanden in overlevingsmodus. En toen alleen nog zwart. Ik was een alleenstaande papa van twee kleine kindjes en voelde niets meer.

Pas toen besefte ik dat het anders moest

Pas toen. Toen ik op mijn knieën zat. Ik wist niet hoé het anders kon, dus ging ik op zoek. En luisterde ik naar wat een collega me jaren daarvoor zei: ‘Stephan, je moet niet denken maar voelen.’

Via de Wim Hof methode bevrijdde ik mezelf van mijn chronische sinusitis en stap per stap van alle medicatie. Enkele jaren later liep ik een ultramarathon. Voor het eerst ervaarde ik dat ik mijn leven zelf in handen had en dat de oplossingen in mezelf zaten.
    Stephan is de ideale coach. Hij heeft de ruige kanten van het leven ervaren en koos ervoor om andere mensen te begeleiden in het verbeteren van hun leven. De vele strategieën en tools die hij zelf heeft aangewend, houdt hij voor jou paraat. Hij weet precies welke optie uit zijn repertoire hij best inzet om jou verder te helpen.
    Diana Pennink

Hoe de puzzelstukjes in elkaar vielen

Ik werd een spons voor alles wat met geluk en gezondheid te maken had. En daar plukte ik de vruchten van: ik bevrijdde me van mijn obstakels terwijl ik bleef verder zoeken. Tot ik een life coachingopleiding volgde en andere deelnemers dachten dat ik al personal trainer was. Plots werd het helder: dit was wat ik wil doen en wie ik wil zijn.

Na die eerste opleiding volgden ‘Leadership by Heart' (Peter Svenning), ‘Psychological Fitness Specialist' (Dr. Mark Atkinson), ‘Elite Mentorship Forum’ (Peter Sage), ‘B-Mind Academy’ enz. Ook nu investeer ik veel tijd in bijscholing, verdieping en bijsturing. En uiteraard pas ik mijn inzichten zelf toe.

Mijn diepste passie? Jou volledig laten zijn waar je wil zijn.

Hoe mag ik jou daarmee helpen?

Wil jij ook gecentreerd leven? Het beste van jezelf ervaren? Neem deel aan een belevingsworkshop of verken het transformatietraject

Nog vragen of twijfels?
Bel +32 485 17 70 69 of