Transformatietraject

Angst. Leegte. Wrijvingen. Verslaving. Spanning. Zie je obstakels onder ogen, verhoog je psychologische fitness en ervaar het beste van jezelf en het leven.

Waar worstel jij mee?

 • Voor de buitenwereld ben je succesvol. En toch voel je je leeg. Je draait in cirkels, vindt geen richting. En je vraagt je af: ‘Is dit het nu?’ en ‘Maak ik de juiste keuzes?’
 • Je ervaart veel wrijving in relaties met mensen om jou heen. Je collega’s, kinderen, partner, werknemers: waarom begrijpen ze jou niet?
 • Je vlucht in verslaving en verdoving. Overmatig eten, medicatie, drugs, seks, games: je zoekt naar afleiding. Zodat je dat knagende gevoel vermijdt.
 • Je bent onzeker over je job en verantwoordelijkheden. Of over je relaties. Angst voor de toekomst knaagt aan jou: wat als je carrière of relatie strandt
 • Werken, sporten, een druk sociaal leven: je staat altijd ‘aan’. En dus heb je het moeilijk om je te ontspannen. En kamp je misschien met slaapproblemen.
 • Je ondergaat je leven en wil terug aan het roer staan. Je wil meer uit het leven halen. Meer liefde. Meer verbinding. Meer voldoening. Meer geluk. Meer…
Herken je één of meer van deze knipperlichten? Dan schort er wat aan je psychologische fitness. Tijd om ermee aan de slag te gaan!

Dit is psychologische fitness:

 • Je gaat terug aan het roer van je leven staan en laat je gedachten voor jou werken. Je krijgt een klare kijk op jezelf, op anderen en op wat je diep vanbinnen wil. Je maakt ruimte en merkt hoe antwoorden naar boven komen.
 • Je ziet jezelf graag zoals je bent (ja, ook met die kleine kantjes!) en bent niet langer afhankelijk van de liefde van anderen. Je zelfvertrouwen groeit en je hebt minder nood aan goedkeuring. Voortaan baan jij je eigen weg.
 • Je bent en blijft gecentreerd. Gevoelens of gedachten mogen er zijn, maar brengen jou niet langer uit balans. Je laat je niet overprikkelen en houdt je aandacht bij het nu. Zo werk en leef je bewuster en breng je meer kwaliteit in wat je doet.
 • Je laat los wat je niet kan veranderen en accepteert wat is. Je bevrijdt jezelf uit je verleden en schept ruimte voor creatie. En voor een toekomst waarin je in flow het beste van jezelf en het leven ervaart.
 • Je leeft vanuit integriteit, vanuit de normen en waarden die je graag in de wereld wil zien. Ook in moeilijke situaties blijf je trouw aan jezelf. En je ervaart hoe dat richting geeft en weerstand verlaagt.
 • Je gaat in verbinding met jezelf en je omgeving. Dat is de kern van jouw menszijn en dus de sleutel tot gezondheid, voldoening en welbevinden, succes, relaties enz. Je ziet schoonheid waar ze is: overal…
  Je aanpak leek me interessant en constructief, al twijfelde ik even omdat het persoonlijk zou zijn. Het resultaat? Binnen enkele maanden maakte ik een carrièreswitch waarmee ik heel tevreden ben. Ik ben nu rustiger en bewuster, en verander gemakkelijker dingen vanuit acceptatie dan vanuit frustratie. Ik verwierf een vaardigheid die me laat zien en die ruimte doet ontstaan voor creatie. Ik sta sterker in mijn schoenen, gecentreerd.
  Miels
  Stephan’s verbluffende openheid, liefdevolle aandacht en voeten-op-de-grondattitude nodigen jou uit om alles naar de tafel te brengen. Zo is hij in staat om je authentieke zelf en kracht waar te nemen en in de spotlight te zetten. Het is heerlijk als hij jou ‘echt’ ziet en jou herinnert aan je unieke bijdrage in de wereld. Die magische momenten hebben een blijvende impact op je leven. Alsof een ideale moeder/vader jou aanmoedigt!
  Diana Pennink
  Na mijn sessie gisteren bij jou, spraken mijn partner en ik vandaag nog af. Ik voelde geen spanning en toen ze binnenkwam voelde ik meteen een heel nieuwe verbinding. Zo warm, zo liefdevol! Ik voel de liefde in mezelf en blijkbaar stroomt die bij haar ook weer. En van daaruit terug tussen ons. Magisch! Ik waardeer enorm wat je me hebt laten zien en vooral de manier waarop je coacht, omdat ik heb mogen "voelen". Dit neem ik mee!
  Wim Lauwers

Hoe boek jij die resultaten ook?

Met een intens traject van 8 weken. Daarin doorlopen we samen deze stappen:

Waking up

Leer een techniek die jou en je leven radicaal zal transformeren.

Powering up

Ontdek hoe je je lichaam terug gezond en energiek maakt.

Cleaning up

Ruim alles op wat jou klein houdt, blokkeert of niet meer helpt.

Growing up

Geef je gewoontes en gedrag een upgrade. En kweek er nieuwe.

Showing up

Stap voluit in het leven en ga aan de slag met wat op jou afkomt.

Hier mag je op rekenen:

Resultaat

Je transformatietraject vertrekt van jouw uitdaging(en), met de combinatie van bewezen tools, oefeningen, mentoring en coaching die voor jou werkt.

Antwoorden

Die zal je krijgen, maar niet van mij. Wel van jezelf en het leven. En – dat beloof ik jou – ze zullen transformeren wie jij bent en hoe je leeft.

Dichter bij jezelf

Ontdek wat in jou leeft en wat jij nodig hebt. Intens en soms confronterend, maar zo bevrijdend. Verbind met jezelf, anderen en het leven!

Doorleefde inzichten

Ik heb dieptes en hoogtes gekend, tot ik op zoek ging naar mezelf, mijn plaats en richting. Nu leef ik gecentreerd en dat wil ik jou laten ervaren.

Transformeer jezelf, begin vandaag

Elk transformatietraject is uniek en begint bij jou. Daarom starten we met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw uitdaging(en) verkennen. Daarna krijg je van mij een voorstel. Het traject kan doorgaan in het Nederlands of Engels, live of online.

Wil jij ook het beste van jezelf en het leven ervaren?

Bel +32 485 17 70 69 of